Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nikotinmentes és dohánymentes hevítőrudak

A gyógynövényes hevítőrudak kiváló alternatívaként helyettesíthetik a dohányzást, hiszen nincs füstjük, szaguk, de mégis megtarthatjuk a napi rutint károsabb hatások nélkül. A dohányzásról való leszokás mindig nehézségekkel indul, hiszen a nikotinfüggőség a kezdetekben vissza-vissza tántorít minket egy-egy szál cigarettára. De a motiváció és az elhatározás segíthet, főleg ha tervet készítünk hozzá, vagy kitűzünk egy célt, amivel a végén megjutalmazzuk önmagunkat. A leszokásnak vannak előnyei, hiszen bőrünk megújulhat, testünk elkezdhet regenerálódni. A nikotinmentes és dohánymentes hevítőrudak hevítőkészülékekkel kompatibilisek, nem leszünk többé kirekesztve a nemdohányzók köréből. Nincs füst és hamu. A klasszikus ízvilágtól, a gyümölcsös és a mentolos kedvelőknek, több aromában elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a neki valót. Méretben teljesen megegyeznek a köztudatban elterjedt Heets méretével, ezért Magyarországon kapható készülékekkel tökéletesen használhatóak. Áruházunkban található hevítőrudakban nincs nikotin és dohány. Mindegyik termékünk tealevél alapú. Növényi összetevők és az aromák kombinációja.

Egy próbát megérhet. Melyik íz lesz a kedvenc? Próbáld ki és véleményedet oszd meg velünk:-)

Rendezés:

ANITA LIME ÍZŰ (ENYHÉN MENTOLOS) NIKOTINMENTES HEVÍTŐRUDAK

1.490 Ft
Raktáron

Az Anita Lime ízesítésű dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd enyhe mentollal, ami a legtöbb hevítővel kompatibilis. A leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de az egészségesebb utat választanál a dohányzás helyett.

 

 

2

DARLINGS - JÁZMIN TEA NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.640 Ft
Raktáron

A Darlings jázmin tea ízű különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható. Nikotinmentes és dohánymentes. Nincs füstje, szaga csak pára. Kompatibilis a legtöbb hevítőkészülékkel.

 

3

GENMIST ÁFONYÁS ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.690 Ft
Raktáron

Genmist áfonya ízű nikotinmentes hevítőrúd, hogy könnyebben menjen a leszokás a dohányzásról. A szeánszt megtartva válthatsz egy egészségesebb alternatívára. Nincs benne nikotin, dohány. Kifinomult technológia alapján a tealevél aromájával.

2

HEALCIER ÁFONYA ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD (MENTOL NÉLKÜL)

1.590 Ft
Raktáron

Különleges aromájának köszönhetően a Healcier áfonya ízű, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb alternatívát választanál a dohányzás helyett. Mentol nélkül.

 

 

4

HEALCIER MANGÓ ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

A Healcier mangó ízű hevítőrúdja a trópust kedvelőinek egy kis mentával megspékelve nyújt alternatívát a dohányzás helyett. Nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúd segítségre lehet a szeánsz megtartásával a kezdeti leszokás időszakában. 

4

HEALCIER NORMÁL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

A Healcier klasszikus, normál ízű különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb alternatívát választanál a dohányzás helyett. A Healcier klasszikus ízű gyógynövényes hevítőrúdja tökéletes választás lehet, akik szeretik a erőteljesebb, karakteres ízeket. Nikotinmentes és dohánymentes.

 

 

3

HEALCIER NARANCSOS MENTOL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

Healcier narancsos mentolos hevítőrúd egy igazi különlegesség a fekete tealevél aromájával együttesen. Nikotinmentes és dohánymentes dohányzás helyettesítő alternatíva. 

3

ANITA ORIGINAL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRUDAK

1.490 Ft
Raktáron

Az Anita klasszikus ízű, azoknak, aki szeretik a karakteres ízvilágot. Nikotinmentes és dohánymentes dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd. Az Anita klasszikus különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható.

 

 

3

ANITA ÁFONYA ÍZŰ (ENYHÉN MENTOLOS) NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.490 Ft
Raktáron

 Az Anita áfonya ízű különleges aromája egy kis mentollal megfűszerezve, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható. Nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúd.

 

 

1

ANITA KÁVÉ ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRUDAK

1.490 Ft
Raktáron

Anita kávé ízű dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd enyhe mentollal, akik rajonganak a kávé ízéért egy kis mentával megfűszerezve. Nikotinmentes és dohánymentes.

 

 

1

ANITA SÁRGADINNYÉS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.490 Ft
Raktáron

Anita sárgadinnye ízű hevítőrúd egy kis mentollal fűszerezve. Nikotinmentes, dohányt nem tartalmaz tealevél alapú.
Ha szereted a különleges nyári ízeket és a hagyományos cigarettát már lecserélnéd, akkor neked ajánljunk az Anita hevítőrudat. Egy egészségesebb alternatíva dohányzás helyett. Hevítőkészülékkel kompatibilis.

ANITA NARANCSOS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.490 Ft
Raktáron

Anita narancsos hevítőrúd egy kis enyhe mentollal megfűszerezve.
A zöld tealevél és növényi aromák kombinációja, ha szeretnél már leszoknia dohányzásról, de a mozdulatot nem tudod még elengedni. Válts nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúdra.