Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ANITA NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

Rendezés:

ANITA LIME ÍZŰ (ENYHÉN MENTOLOS) NIKOTINMENTES HEVÍTŐRUDAK

1.490 Ft
Raktáron

Az Anita Lime ízesítésű dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd enyhe mentollal, ami a legtöbb hevítővel kompatibilis. A leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de az egészségesebb utat választanál a dohányzás helyett.

 

 

2

ANITA ORIGINAL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRUDAK

1.490 Ft
Raktáron

Az Anita klasszikus ízű, azoknak, aki szeretik a karakteres ízvilágot. Nikotinmentes és dohánymentes dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd. Az Anita klasszikus különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható.

 

 

3

ANITA ÁFONYA ÍZŰ (ENYHÉN MENTOLOS) NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.490 Ft
Raktáron

 Az Anita áfonya ízű különleges aromája egy kis mentollal megfűszerezve, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható. Nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúd.

 

 

1

ANITA KÁVÉ ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRUDAK

1.490 Ft
Raktáron

Anita kávé ízű dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd enyhe mentollal, akik rajonganak a kávé ízéért egy kis mentával megfűszerezve. Nikotinmentes és dohánymentes.

 

 

1

ANITA SÁRGADINNYÉS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.490 Ft
Raktáron

Anita sárgadinnye ízű hevítőrúd egy kis mentollal fűszerezve. Nikotinmentes, dohányt nem tartalmaz tealevél alapú.
Ha szereted a különleges nyári ízeket és a hagyományos cigarettát már lecserélnéd, akkor neked ajánljunk az Anita hevítőrudat. Egy egészségesebb alternatíva dohányzás helyett. Hevítőkészülékkel kompatibilis.

ANITA NARANCSOS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.490 Ft
Raktáron

Anita narancsos hevítőrúd egy kis enyhe mentollal megfűszerezve.
A zöld tealevél és növényi aromák kombinációja, ha szeretnél már leszoknia dohányzásról, de a mozdulatot nem tudod még elengedni. Válts nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúdra.

ANITA MENTOL ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRUDAK

1.490 Ft
Raktáron

Az Anita mentolos ízű dohányzást helyettesítő hevítőrúd, nikotinmentes és dohánymentes, ami a legtöbb hevítővel kompatibilis. A leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb lehetőséget választanál a dohányzás helyett.