Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DARLINGS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

Rendezés:

DARLINGS - JÁZMIN TEA NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.640 Ft
Raktáron

A Darlings jázmin tea ízű különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható. Nikotinmentes és dohánymentes. Nincs füstje, szaga csak pára. Kompatibilis a legtöbb hevítőkészülékkel.

 

3

DARLINGS – ÁFONYA (ENYHÉN MENTOLOS) NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.640 Ft
Raktáron

A Darlings Áfonyás ízű dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd, nikotinmentes és dohánymentes. A legtöbb hevítővel kompatibilis. Különleges áfonyás enyhén mentolos aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható.

DARLINGS – KÁVÉS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.640 Ft
Raktáron

A Darlings különleges kávé aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb utat választanál a dohányzás helyett. Nikotinmentes és dohánymentes.

 

 

DARLINGS - MENTOLOS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.640 Ft
Raktáron

A Darlings mentolos ízű, a menta frissességével, mint egy nyári meleg napon a mentás limonádé. Dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd nikotinmentes és dohánymentes. Kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb utat választanál a dohányzás helyett.

 

 

DARLINGS – NORMÁL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.640 Ft
Raktáron

A Darlings klasszikus ízű dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd, akik szeretik a karakteres aromákat, de nem rajonganak a gyümölcsért vagy a mentolért. A leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni. Nikotinmentes és dohánymentes.