Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEALCIER NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

Healcier fekete tealevél alapú nikotinmentes hevítőrúd. A dohányzás mozdulatának megtartásával választhat egy egészségesebb lehetőséget. Nem tartalmaz dohányt és kátrányt. Kompatibilis hevítőkészülékkel.

A Healcier hevítőrudak különlegessége a kifinomult technológiának, a fekete tea füstös aromájának és a növényi összetevők kombinációjának köszönhető.

Ha szeretnél egy újfajta lehetőséget a Heets helyett, ami már nem tartalmaz nikotint és dohányt, de a dohányzás mozdulatától nem szeretnél megszabadulni, akkor a Healcier hevítőrudak lehetnek segítségedre. Tökéletesen használhatóak IQOS készülékkel is.

Rendezés:

HEALCIER ÁFONYA ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD (MENTOL NÉLKÜL)

1.590 Ft
Raktáron

Különleges aromájának köszönhetően a Healcier áfonya ízű, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb alternatívát választanál a dohányzás helyett. Mentol nélkül.

 

 

4

HEALCIER MANGÓ ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

A Healcier mangó ízű hevítőrúdja a trópust kedvelőinek egy kis mentával megspékelve nyújt alternatívát a dohányzás helyett. Nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúd segítségre lehet a szeánsz megtartásával a kezdeti leszokás időszakában. 

4

HEALCIER NORMÁL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

A Healcier klasszikus, normál ízű különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb alternatívát választanál a dohányzás helyett. A Healcier klasszikus ízű gyógynövényes hevítőrúdja tökéletes választás lehet, akik szeretik a erőteljesebb, karakteres ízeket. Nikotinmentes és dohánymentes.

 

 

3

HEALCIER NARANCSOS MENTOL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

Healcier narancsos mentolos hevítőrúd egy igazi különlegesség a fekete tealevél aromájával együttesen. Nikotinmentes és dohánymentes dohányzás helyettesítő alternatíva. 

3

HEALCIER BARACKOS MENTOLOS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

Healcier barackos íze egy kis mentollal megfűszerezve kecsegteti a leszokni vágyókat. Nikotinmentes és dohánymentes hevítőrúd a fekete tealevél aromájával ejt bűvöletbe.

HEALCIER CITROMOS MENTOL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

Healcier citromos mentol ízű hevítőrúd tökéletes választás dohányzás helyett, hiszen nem tartalmaz nikotint és dohányt. A fekete tealevél alapú hevítőrúd megtartva a napi rutint nyújthat egy egészségesebb alternatívát a cigaretta helyett.

HEALCIER CITRUS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD (MENTOL NÉLKÜL)

1.590 Ft
Raktáron

A Healcier citrusos ízű különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb lehetőséget választanál a dohányzás helyett. A Healcier citrusos, mentol nélküli gyógynövényes hevítőrúdja segíthet a kezdeti nehezebb időszakban.

 

 

HEALCIER CSOKOLÁDÉ ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

Healcier klasszikus ízvilág egy kis csokoládéval megbolondítva. A hagyományos dohányzás helyett kiváló alternatíva a szeánsz megtartásával. Kompatibilis a legtöbb hevítőkészülékkel.

HEALCIER KÁVÉS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

A Healcier kávé ízű dohányzást helyettesítő gyógynövényes hevítőrúd, ami a legtöbb hevítővel kompatibilisek. Különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb utat választanál a dohányzás helyett.

 

 

HEALCIER MENTOL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

A Healcier mentolos gyógynövényes hevítőrúd különleges aromája, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb lehetőséget választanál a dohányzás helyett.

 

 

HEALCIER MENTOL 7.0 NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.590 Ft
Raktáron

Különleges aromája, a Healcier extra mentolos íze, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb alternatívát választanál a dohányzás helyett. Nikotinmentes és dohánymentes.

 

 

HEALCIER RUM ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD MENTOLLAL

1.590 Ft
Raktáron

Healcier különleges ízvilága a mojito kedvelőinek. Rumos mentolos hevítőrúd nikotin és dohány nélkül. A leszokás kezdeti folyamatában, ha nehéz még a dohányzás adta szeánsztól megválni. Egészségesebb alternatíva a hagyományos cigaretta helyett.