Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LAVIE NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

Rendezés:

LAVIE ÁFONYÁS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.990 Ft
Raktáron

A Lavie áfonya ízű nikotinmentes hevítőrúd, a leszokáshoz is kiváló alternatívaként használható, ha nem tudsz a megszokott szeánsztól szabadulni, de egészségesebb alternatívát választanál a dohányzás helyett. Pattintsd szét az aromagolyót az intenzív hatásért.

 

 

LAVIE BARACKOS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.990 Ft
Raktáron

A Lavie barack ízű hevítőrúd nikotinmentes és dohánymentes, kiváló alternatíva lehet a leszokás időszakában. Megmaradhat a rutin káros anyagok nélkül, hiszen legfőbb alapanyaga a tealevél. A Lavie különlegessége az aromagolyóban rejlik, melyet szétpattintva fedi fel valódi ízét.

LAVIE NARANCSOS PATTINTÓS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.990 Ft
Raktáron

Prémium minőségű Lavie narancsos aromagolyóval ellátott hevítőrúdjának különlegessége, hogy egy pattintással tudjuk elővarázsolni az ízeket. A frissítő narancs aromája jó választás lehet, azoknak, akik rajonganak a gyümölcsös ízekért és a dohányzás helyettesítésére alternatívát keresnek. 

LAVIE SÁRGADINNYE ÍZŰ PATTINTÓS NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD

1.990 Ft
Raktáron

A Lavie sárgadinnye ízű hevítőrúd különlegessége az aromagolyóban rejlik. A minőségű tealevél és pattintós aromagolyó együttesen teszi ellenállhatatlanná a Lavie hevítőrudat. Nikotinmentes és dohánymentes, tökéletes választás a dohányzás helyettesítésére.