Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NIKOTINMENTES ÉS DOHÁNYMENTES DOHÁNYZÁS HELYETTESÍTŐ ALTERNATÍVA

Köztudott tény, hogy a dohányzás káros az egészségre, mégis sokan küzdenek a leszokás nehézségétől. Az elhatározás, a döntés, hogy leszoknak megfogalmazódik, de mégis nehéz a megszokott rutinból kiszakadniuk. A füst nélküli hevített tealevél alapú hevítőrudak és készülékek nyújthatnak segítséget a kezdeti nehezebb időszakokban, de már nem tartalmaznak dohányt és nikotint sem, amivel kezdetét veheti egy egészségesebb életmód lehetőségének irányába.

A cigaretta, ellentétben a hevítendő készítményekkel, a dohányt meggyújtva akár 900 Celsius fokon égeti a dohányt, ezzel olyan káros vegyi anyagok szabadulnak fel a dohányfüstbe, amiket belélegezve a testünket, szervezetünket károsítja. Öregíti, szárítja a bőrünket, elszínezi a kezünket, fogainkat és még sok betegség okozóiként is nyilvántartják.

A hevítőrudakat nem kell és nem is szabad meggyújtani. Erre speciálisan kialakított készülékeket használva hevítik fel, ezért nincs füstje. A hevítő eszközök körülbelül 300 Celsius fokra melegítik a hevítőrudakat, emiatt nem keletkezik égés és kellemetlen füst, csak pára és gőz.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvednek a növényi hevítőrudak használata, amit a PMI HEETS alternatívájaként is tartanak számon. Szokatlan módon ezekben a hevítésen alapuló termékekben nem található dohány.

Eredete a Tajvan közepén található hegyek között tanulmányozó élelmiszeripari botanikai esszenciákkal és teaporral foglalkozó Dr. Ray Chung nevéhez fűződnek. Egészségesebb inhalációs módszer kidolgozását kutatva találta meg a lehetőséget a dohányzók számára. A teatermékek új technológiai újítása pedig meghozta eredményét.

A gyógynövényes hevítőrudak tealevéllel készülnek, ami minden bizonnyal eltérő és érdekes koncepció a hagyományos hevítő dohánytermékkel eltérően. Nincs bennük dohánylevél és nikotin. A fő összetevője a tealevél és a botanikai vagy növényi aromák. A növényi hevítő rúd nem tartalmaz: Kátrányt, Nikotint, Dohányt. Nincs kellemetlen szaga és füstje, ezért a környezetét sem irritálja, károsítja a dohányfüsttel többé.

Nem cigaretta, nem minősülnek dohányterméknek, mivel a dohánylevél helyett tealevél található bennük. Általában 5 különféle ízben kaphatóak. Ezek a növényi kivonatok kombinációján alapuló formulák teljesen más karakter képviselnek a tealevél tartalma miatt, ami nem kellemetlen, de igen eltérő. Törekvése egy alternatív megoldás, ami segítséget nyújthat a leszokásban a kezdeti nehéz időszakban, hogy az egészségesebb élet ne tűnjön elképzelhetetlennek.

 

Nézd meg hevítőrúd kínálatunkat ide kattintva.