Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kik vagyunk és miért is törekszünk a megbízható minőségre?

 

Webshopunk létrehozásával egy kicsit szeretnénk mi is részese lenni egy olyan termékpaletta kínálatának, ami nem csak egy hagyományos bőrápoló készítmények sokasága. Egybe szerettünk volna kar-ölteni a környezettudatosságot, a bőrünk védelmével és azon felül is olyan termékekkel, amik összetétele bőrbarát alapanyagokat tartalmaz. Áruházunkban csak bevizsgált, ellenőrzött termékeket nyújtunk a vásárlók felé. A másik fontos szempont pedig olyan terméket hozzunk létre, amiben fontos az alapanyagok minősége. Törekedtünk olyan termékekkel színesíteni a mindennapokat, amik nem egy rohanó gyártósoron készülnek. Az egyediség, a tökéletesség az alapkövetelményünk, mert mindenki megérdemli, hogy megkapja a kellő figyelmet. Bőrünkön keresztül pedig olyan anyagokat juttatunk a szervezetünkbe, amire igen is fontos figyelni. Az Anusy Natural Beauty termékcsaláddal szeretnénk egy egyedi különlegességet csempészni a fürdőszobákba. Ellenőrzöttek, Vegánok, szulfátmentesek, növényi összetevőkből és nem csak nőknek. Samponjainkat, tusfürdőinket megoszthatod pároddal, férjeddel. Nekik is jár a törődés. Mert mindenkinek jár a figyelem és a különlegesség. Anusy Natural Beauty termékei folyamatosan bővítés alatt állnak és ha bizalmat szavazol termékeinknek mi meg fogjuk hálálni még több különlegesebb, egyedi, bőrbarát palettával.

 

De honnan jött az eredeti ötlet?

A száraz bőr érzésének kiküszöbölése mindig a legnagyobb kihívás volt számomra. Folyamatos harcom volt a bőrápolással főleg a téli időszakban. Innen is jött az ötlet, hogy kezdjük, akkor az alapoknál. Készítsünk egy olyan tusfürdőt, ami már a zuhanyzás alatt hidratálja bőrünket. Jelentős célunk volt, hogy a szépségápolási készítmények állatkísérlet-mentesek legyenek, természetes, natúr, biztonságos összetevőkből készüljenek. Tiszta illóolajok és növényi összetevők kombinációjával kecsegtetjük a hozzánk látogatókat. A minőség számunkra az elsődleges szempont, hogy bőröd a legkisebb mennyiségben se irritálódjon.

A rohanó világunkban sokszor megfeledkezünk önmagunk gondoskodásáról. A magunkra fordított idő, legyen az egy kényeztető fürdő, arc-, testápolási szeánsz, varázsereje felbecsülhetetlen, ami tökéletes nyugalmat adhat testünknek, lelkünknek. A szépség felé vezető út a készülődés, a bőr- és a hajápolás. Kiegyensúlyozott hangulatot teremthetünk önmagunknak, és ha képesek vagyunk időt fordítani önmagunk ápolására, meg fog térülni, hiszen a belső nyugalom meglátszik a bőrön is. A legjobb szépségelixír a nyugalom, amit áruházunkban kapható szépségápolási termékekkel, igazán tökéletes wellness érzést varázsolhatnak a fürdőszobánkba.

 

És hogy is jön akkor ide a gyógynövényes hevítőrudak?

Tudtad, hogy bőröd szárazságáért, rugalmatlanságáért, fénytelenségéért a nikotin is felelős? Ebben szeretnék egy alternatív lehetőséget nyújtani azok számára, akik szeretnének változtatni, de a kezdeti időszakban a mozdulat, a berögzött szokás még visszatántorítana egy-egy szál cigarettára. Ilyenkor jöhet segítségnek egy olyan hevítőrúd, amiben nincs nikotin, dohány, kátrány. A leszokás mindig is komoly elhatározás, de lehet adni egy esélyt, hogy bőrünk, testünk regenerálódjon és egészségesebben élhessünk.


 

Egy csokorba foglalva :

" A természetes szépségápolás szenvedély, az egészséges életmód egy lehetőség"